MCP-server – Restriksjoner

Innstillinger

Tillat anrop

Hvis du merker av i denne boksen, kan du kontakte MCP-serveren. Denne boksen er merket av som standard. Fjern kun merket hvis du av en eller annen grunn ønsker å slå av MCP-serveren.

Fullmakt

Her kan du konfigurere slik at ulike brukere/grupper kan få forskjellige rettigheter til å påkalle metoder i MCP-serveren.

Som standard er det innstilt at innloggede brukere har POST-rettigheter, som brukes til å sende data.

Privilegert modus

En MCP-server kan i sitt manifest erklære at den ønsker tilgang til å bruke en tjenestebruker i koden sin. Les mer om dette på developer.sitevision.se

Dette forutsetter også at det er opprettet tjenestebrukere på nettstedet.

Aktiver privilegert modus

Denne modusen kan brukes av MCP-serveren til å utføre autorisasjonsstyrte operasjoner som en spesifikk tjenestebruker. Merk av i denne boksen for å aktivere den.

Velg deretter blant tjenestebrukerne som finnes i listen (de som er opprettet på nettstedet vises i listen).

Denne funksjonen krever at du har rettigheten «Administrer tjenestebrukere»

Denne siden ble publisert:

Hjalp informasjonen deg?

help.sitevision.no henviser alltid til den nyeste versjonen av Sitevision