MCP-server - Restriktioner

Inställningar

Tillåt anrop

Om du bockar i denna kryssruta så får du anropa MCP-servern. Denna kryssruta är ibockad som standard. Bockas enbart ur om du vill stänga av MCP-servern av någon anledning.

Behörighet

Här kan du ställa in så att olka användare/grupper kan få olika behörighet till att anropa metoder i MCP-servern.

Som standard är det inställt att Inloggade användare har behörigheten POST, som används för att skicka data.

Privilegierat läge

En MCP-server kan i sitt manifest deklarera att den vill få tillgång att använda en Tjänsteanvändare i sin kod. Läs mer om detta på developer.sitevision.se

Detta förutsätter också att det finns Tjänsteanvändare uppsatta på webbplatsen.

Aktivera privilegierat läge

Detta läge kan användas av MCP-servern för att utföra behörighetsstyrda operationer som en specifik tjänsteanvändare. Bocka i denna ruta för att aktivera det.

Välj sedan bland de tjänsteanvändare som finns i listan (de som är uppsatta på webbplatsen visas i listan).

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera tjänsteanvändare"

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision