MCP-server - Inställningar

Namn
Under inställningar för en MCP-server kan du ändra namnet på den. Det är viktigt att tänka på att namnet blir en del av MCP-serverns URL.
Ändrar du namnet kommer även MCP-serverns URL att ändras!
Inställningar
Maximalt antal versioner att behålla. Äldre versioner tas bort när gränsen nås.
Här ställer du in hur många versioner du vill behålla. Standardinställningen är tre.
Denna sida publicerades:
Hjälpte informationen dig?
help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision
Skriv ut sida