Slett
Hvis du markerer et element, høyreklikker og velger Slett, vises følgende dialogboks:

Du fjerner altså ikke bare en tillatelse, du fjerner personen/gruppen/mappen fra katalogtjenesten.
Denne siden ble publisert:
Hjalp informasjonen deg?
help.sitevision.se always refers to the latest version of Sitevision
Skriv ut siden